Proefcursus volgen? Aarzel niet en schrijf nu in!

Om het musiceren te stimuleren en de blaasmuziek te moderniseren heeft Houtblazers-Atelier Lucassen in 2012 een heel nieuw lesconcept gelanceerd. In dit inmiddels beproefde en zeer succesvolle lesconcept worden cursussen aangeboden van het leren noten lezen tot aan een heel hoog niveau. De Kleurenstorm is hiervan het speelse startersonderdeel. Er wordt in het Atelier klarinet- , dwarsfluit- en saxofoonles gegeven. Voor de gevorderde leerling zijn er div. keuze mogelijkheden o.a.: pop, klassiek of orkeststudie. De leerlingen die een basis opleiding volgen krijgen een mengvorm van verschillende muziekstijlen en samenspel aangeboden. Tijdens deze basis opleiding wordt er geregeld tussentijds getoetst en zijn er certificaten te behalen. Hierdoor wordt het niveau van de opleiding gewaarborgd zonder de enorme druk en belasting die de reguliere muziek examens vaak oproepen. Het doen van de normale Hafa-diploma’s blijft natuurlijk tot de mogelijkheden behoren. Om te laten zien dat het bespelen van een blaasinstrument heel erg leuk is maar vooral voor iedereen te leren is zijn er de kleurenstorm proefcursussen.Geschikt voor jong en oud! Liever een gewone proefcursus of misschien een instroomcursus? Informeer gerust naar de mogelijkheden. U kunt  nu nog inschrijven voor de kleurenstorm 2015-2016. De Kleurenstorm 2016-2017 start in de week van 5 september 2016. De Kleurenstorm 2017 start na de kerstvakantie. Er kan op ieder moment gestart worden wanneer men kiest voor individuele lessen. De proefcursus is het hele lesseizoen door te volgen. voor de tarieven klik in het menu op proefcursus of kleurenstorm. Meer info: klik hier. Inschrijfformulier proefcursus: klik hier. Inschrijfformulier kleurenstorm 1&2: klik hier.